INLÄMNING

1. URVAL

Det här är värt att tänka på innan du rensar ur garderoben för att lämna in till oss på MOD. Vi tar emot damkläder, herrkläder, skor, väskor och accessoarer som skärp, sjalar, hattar osv. Allt ska vara helt, nytvättat (skor etc rengjort) och i fint skick.  Lämna in det du själv skulle kunna tänka dig att köpa. Sånt som är noppigt, urblekt, trasigt eller fläckigt säljer vi inte.

Vi vill blanda välkända märkeskläder med kläder från kedjorna. Vi ser över plaggen en sista gång och steamar/stryker i mån av tid och behov.

VI TAR INTE EMOT:
Barnkläder. Använda underbyxor och strumpor.


2. LÄMNA IN

Packa ihop det du rensat ut, gärna i kassar eller lådor.
Inlämning sker på Lasarettsgatan 18A i Örnsköldsvik. Dagar och tider presenteras på Instagram - @modbutiken - för tidsbokning, kontakt via SMS till 070-2322272

3. KOMMISSION

Vi säljer på kommission vilket betyder att du som kund får betalt i efterhand för de plagg som sålts. Du som kund får 40% av försäljningspriset för plagg som säljs för upp till 500 SEK. Säljs plagget för över 500 SEK får du 50%.
Du registreras som kund hos MOD vid din första inlämning och får ett kundnummer. Varorna vi tar emot registreras och prissätts efter kvalité, skick och efterfrågan.

Avtal kan laddas hem här!

4. UTBETALNING

Pengarna du tjänat på dina sålda plagg kan du välja att handla för i butiken, du får då 5% på hela köpet. I annat fall betalas de ut varje månad om saldot överstiger 500 SEK. Aktuell kontobalans finns registrerat på ditt kundkonto. 

VIKTIGT!
Om du är under 18 år behöver du en vårdnadshavares skriftliga medgivande vid inlämning av kläder på MOD. Vänligen klicka på länken för att hitta blanketten> Medgivandeblankett

Följ oss gärna på Instagram @modbutiken för uppdateringar om vad som säljs bäst just nu.